Tervetuloa ammattilaisten ihonhoidon maailmaan!

Olemme pohjoismainen edistyneiden ihonhoitotuotteiden jakelija ja olemme toimineet vuodesta 1998. Meille on kunnia tarjota tieteellisesti kehitettyä ihonhoitoa, jolla asiakkaamme saavat parhaita mahdollisia tuloksia. Iho on meille sydämen asia! Tarjoamme markkinoiden johtavia, tunnettuja tuotemerkkejä kauneushoitoloihin ja esteettisille klinikoille. Tarjoamalla henkilökohtaista palvelua ammattimaisella otteella luomme pitkäikäisiä kumppanuuksia.


Intohimo, ammattilaisuus ja henkilökohtainen palvelu

Maahantuojana olemme ylpeitä saadessamme työskennellä tieteellisesti kehitettyjen tuotteiden kanssa ja voidessamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista tietoa ja palvelua. Tavoitteemme on tarjota upeita ihonhoidollisia tuloksia ja auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa kotoisaksi ihonsa kanssa. Nautimme intohimomme jakamisesta kosmetiikan ammattilaisten kanssa ympäri Pohjoismaita.

Tutustu tuotemerkkeihimme erikoistarjouksemme avulla, jota et halua missata. Huomaathan myös alla olevan kutsun online-esittelyyn. Tervetuloa mukaan!


Exuviance Professional – Kauneushoitoloille ja esteettisille klinikoille

Exuviancen tutkitusti tehokkaat ihohoitotuotteet perustuvat professorien tohtori Eugene van Scottin ja tohtori Ruey Yun (Princeton, Yhdysvallat) tuotteisiin, joilla on maailmanlaajuinen patentti. Exuviancen tuotteet perustuvat yli 50 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön. Tämän vuoksi voit luottaa tuotteiden turvallisuuteen. Saat ainutlaatuisia tuloksia erittäin edulliseen hintaan.

Tuotteet ja hoidot sopivat kaikille ihotyypeille, ja niiden kehityksessä on huomioitu erityisesti soveltuvuus herkälle iholle. Tuotteet ovat suunniteltu tuomaan näkyviä tuloksia ja erinomaisia käyttäjäkokemuksia. Voit räätälöidä hoitojen ja kotihoitotuotteiden eri yhdistelmillä asiakkaasi tarpeiden mukaisen hoidon.

www.exuviance.fi


Heliocare – Suositeltu aurinkosuojasarja kauneushoitoloille ja esteettisille klinikoille

Heliocare on eräs Euroopan johtavista aurinkosuojamerkeistä, joka on ihotautilääkärien kehittämä. Tuotteiden ja niissä käytetyn teknologian teho on dokumentoitu. Kaikki Heliocare-tuotteet suojaavat ihoa haitallisilta UVAja UVB-säteiltä. Ne ehkäisevät auringon aiheuttamia vaurioita, ihon ikääntymistä sekä aurinkoyliherkkyyttä Fernblock®-teknologian, laajaspektrisen aurinkosuodattimen ja antioksidanttien, kuten vihreän teen sekä C- ja E-vitamiinien avulla.

  • Sisältää korkean laajaspektrisen UVA-/UVB-suojan
  • Kehitetty kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
  • Ehkäisee auringon aiheuttamia vaurioita ja ihon ikääntymistä
  • Miellyttävät, palkitut ja ei-komedogeeniset koostumukset
  • Ihonhoidon ammattilaisten ja dermatologien suosittelema


Lue lisää Heliocare-sivustolta


NEOSTRATA – Ihonhoitoklinikoille, esteettisille sairaanhoitajille ja plastiikkakirurgeille

NeoStrata on tieteellisesti kehitetty ja tieteellisesti tutkittu ihonhoitosarja, jota ihotautilääkärit suosittelevat ihon kunnon ja ulkonäön parantamiseen.

NeoStratan perustajat tohtori Van Scott ja tohtori Yu ovat kansainvälisesti tunnustettuja ihonhoidon edelläkävijöitä. He ovat saaneet muun muassa Dermatology Foundationin myöntämän Honorary Discovery Award -palkinnon uraauurtavasta tutkimuksestaan.

Neostrata tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja kuorintoja kaikille ihontyypeille ja yleisimmille iho-ongelmille. Sarjan tuotteita voidaan myös yhdistää laitehoitojen kanssa. (Myydään vain esteettisille ihonhoitoklinikoille).

www.neostrata.fi


Clinisept+ - Clinisept+ - Ylivoimainen ihonpuhdistaja kosmeettisia ja esteettisiä hoitoja ennen ja jälkeen

Tuote tehoaa bakteereihin, sieniin, viruksiin ja itiöihin kehittämättä aineelle vastustuskykyisiä kantoja. Se ei myöskään ärsytä ihoa tai ole sille myrkyllinen.

Cliniseptissä+ on iholle neutraali pH, ja tuote vaikuttaa jo muutamassa sekunnissa.
Cliniseptillä+ on monipuolinen sovellusalue. Se sopii esimerkiksi esivalmisteluun ja jälkihoitoon esteettisten hoitojen, kuten kemiallisten kuorintojen, injektiohoitojen, mikroneulausten ja laserhoitojen yhteydessä. Tuote myös vähentää punoitusta ja turvotusta ja nopeuttaa ihon elpymisprosessia. Se toimii paremmin yhdessä ihon kanssa kuin mikään muu desinfiointiaine.

Lue lisää www.cliniseptplus.com


Tutustu Exuviance Professional- ja Heliocare-tuotteisiin tarjouksellamme, joka on voimassa vain messujen ajan

Tutustu Exuviance Professional- ja Heliocare -tuotteisiin messuetukoodillamme, joka on voimassa vain messujen ajan. SKY-lehtisessä kerromme bestseller-tuotteistamme ja paljastamme etukoodin.

Lämpimästi tervetuloa brändiemme online-esittelyyn

Osallistu brändiemme lyhyeeseen esittelyyn, jonka pitää myyntiedustajamme Nora. Kaikki osallistujat saavat tuotepaketin.

Monday 18.10. klo. 12-13 – Ilmoittautumislinkki

Thursday 21.10. klo. 13-14 – Ilmoittautumislinkki


Nauti messuista!