Koulutukset ja kurssit 2020

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on varmistaa, että sinulla on viimeisin osaaminen ja parhaat inspiraation lähteet. Tarjoamme siksi säännöllisesti kursseja ja työpajoja antaaksemme sinulle ja työntekijöillesi uusia taitoja ja inspiraatiota. Kurssiemme ohjaajat ovat todella omistautuneita, osaavia ja kokeneita. Alla ovat ajankohtaisten kurssien aikataulut.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia juuri sinulle ja hoitolallesi hyödyllisistä koulutuksista ja työpajoista! Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen info@exuviance.fi

Tervetuloa Exuviance-webinaariin 12. helmikuuta

Meillä on ilo tarjota 12. helmikuuta todella mielenkiintoinen verkkoluento, jolle haluat varmasti osallistua. 

Olemme kutsuneet kaksi hyvin suosittua ja osaavaa kansainvälistä vieraspuhujaa, tri Cæcilie Johanssenin ja tri Anke Ginzburgin. He käyvät läpi monia tärkeitä asioita ihonhoidon alalla

AIKA: 12.2.2021 klo 8.30–9.50. 
Ilmoittaudu täällä jo tänään.
Luento pidetään englanniksi, koska se on tarkoitettu asiakkaillemme kaikissa Pohjoismaissa. 

Tohtori Cæcilie Johansen on lääkäri ja tuleva dermatologian tohtori, joka on hyvin kiinnostunut kaikesta ihonhoitoon ja kauneuteen liittyvästä. Cæcilie on myös taitava ja suosittu bloggaaja. Lisäksi hän järjestää koulutuksia ihosta ja ihosairauksista sekä ihonhoidosta ja ainesosista, jotka auttavat pitämään ihon terveenä. Luennolla Cæcilie puhuu haasteista, jotka ovat meille tuttuja työssämme, kuten ikääntyneestä ihosta ja erilaisista herkkyyksistä. Hän antaa myös hyviä vinkkejä!

Tohtori Anke Ginzburgilla, PharmChem PhD, on vankka kokemus tuotekemistin työstä monissa erilaisissa tehtävissä useissa kansainvälisissä yrityksissä. Tällä hetkellä hän työskentelee itsenäisenä tieteellisenä neuvonantajana kosmetiikka-alalla. Anke järjestää myös koulutuksia kosmetiikan kemiasta, ja hänellä on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa, jossa hän käsittelee ajankohtaisia aiheita tieteellisestä näkökulmasta. Luennolla Anke kertoo ihonhoidon kehittämisen tärkeistä periaatteista: mikä toimii ja mikä ei, mikä pitää paikkansa ja mikä ei puhtaasti tieteellisestä näkökulmasta. Lisäksi hän käsittelee aiheeseen liittyviä haasteita ja väärinkäsityksiä. 

EXUVIANCE – ERIKOISTUOTTEET RETAIL SARJASTA
Uusia Exuviance-tuotteita, joita voit ostaa retail-puolelta täydentämään Professional-tuotteita on tullut markkinoille. Koulutamme nämä tuotteet sinulle verkossa. Rekisteröidy ennakkoon haluamallesi päivälle. Saat n. viikkoa ennen koulutusta osallistumislinkin, jonka avulla pääset verkkokurssille. Kaikki erikoistuotteet löytyy nyt myös asiakasportaalista.

14.1.2021 verkkokurssi klo 10
Ilmoittautumislinkki, jolla rekisteröidyt koulutukseen.

26.1.2021 verkkokurssi klo 10
Ilmoittautumislinkki, jolla rekisteröidyt koulutukseen.

11.2.2021 verkkokurssi klo 10
Ilmoittautumislinkki, jolla rekisteröidyt koulutukseen.

23.2.2021 verkkokurssi klo 10
Ilmoittautumislinkki, jolla rekisteröidyt koulutukseen.

EXUVIANCE PROFESSIONAL -PERUSKURSSI on klassinen tuotekurssi, jonka avulla tunnistat
tuotteet ja opit myymään niitä asiakkaillesi. Lisäksi tutustumme Exuviance-filosofiaan pintaa syvemmälle.

17.2.2021 verkkokurssi klo 10–14, Ilmoittautumislinkki.

EXUVIANCE PROFESSIONAL – HOIDOT JA MYYNTI - kurssi auttaa sinua ymmärtämään ihon erilaisia epätasapainotiloja. Opit ratkaisemaan iho-ongelmia Exuviance Professional -tuotteiden ja hoitojen avulla.
HUOM! Tämän kurssin alussa klo 10-10.30 käymme läpi aihetta: Kuinka perustaa oma Exuviance Professional verkkokauppa.

5.1.2021 verkkokurssi klo 10–12, Ilmoittautumislinkki.
19.1.2021 verkkokurssi klo 12–14, Ilmoittautumislinkki.

EXUVIANCE PROFESSIONAL – SOSIAALINEN MEDIA: TUTUT JA UUDET NIKSIT -kurssilla saat konkreettisia vinkkejä mainontaan sekä sosiaaliseen mediaan.

15.1.2021 klo 9–11, Ilmoittautumislinkki.
19.2.2021 klo 10–12, Ilmoittautumislinkki.Odotamme innolla inspiraation ja energian täyteistä aikaa!

Ilmoittaudu myyntiosastomme kautta. Tavoitat meidät osoitteesta info@exuviance.fi tai 0203 53 370. Muistathan perua ilmoittautumisesi, jos sinulle tulee este. Ilmoittautuminen on sitova